De beste oogzorg in Bloemendaal (2024)

De beste oogzorg in Bloemendaal (1)

Oogzorg op maat

Oogzorg is maatwerk, omdat elk oog uniek is. Bij EyeCare Bloemendaal bundelen onze expertshun expertise om u de meest persoonlijke kijkoplossing te bieden. Het begint met deskundig advies en een nauwkeurige oogmeting, en strekt zich uit tot gespecialiseerde behandelingen voor aandoeningen zoals droge ogen, staar en myopie (bijziendheid). In het kort: uw oogzorg is onze prioriteit, ongeacht de aard van uw klachten. Wilt u advies op maat? U bent van harte welkom voor afgestemde oogzorg in onze vestiging in Bloemendaal.

Voor volwassenen en kinderen

Van oogmeting tot specialistische oogzorg

Twijfelt u over de sterkte of gezondheid van uw ogen? Dan is dit een teken om uw opticien of optometrist te bezoeken. Om uw sterkte te bepalen voert onze opticien een oogmeting uit. De gezondheid van uw ogen wordt vastgesteld door onze optometrist. Met jarenlange ervaring is de optometrist in staat om oogproblemen te herkennen, op te sporen en zonodig door te verwijzen naar een arts. Dit omvat bijvoorbeeld droge ogen, glaucoom of staar.

Meer over onze oogmetingMeer over optometrie

Kinderbrillen & myopie management in Bloemendaal

Zorg voor kinderogen

Denkt u dat uw zoon of dochter minder ziet? Dan is het goed om direct de ogen te laten checken. Kinderen krijgen namelijk op steeds jongere leeftijd last van bijziendheid, ook wel ’myopie’ genoemd. Erfelijkheid, maar ook onze digitale levensstijl heeft hier een grote invloed op. Het goede nieuws is dat er steeds meer oplossingen zijn om myopie af te remmen. Denk aan speciale lenzen of brillenglazen. En hoe eerder uw kind hiermee start, hoe hoger de kans op verbetering.

Wanneer uw kind onder de 8 jaar is, dan onderzoekt de oogarts de ogen van uw kind op doorverwijzing van uw huisarts of het consultatiebureau. Tussen de 8 en 12 jaar mag onze optometrist de ogen van uw kind opmeten en vanaf 12 jaar kan uw kind terecht bij onze opticien. Welke leeftijd uw kind ook heeft, jullie zijn altijd van harte welkom voor een kinderbril!

Meer over myopie

De beste oogzorg in Bloemendaal (2)

Veel voorkomende
oog klachten:

Heeft u last van een van de onderstaande klachten? Maak dan een afspraak bij een van onze specialisten, zij kunnen u helpen!

+

Ziet u vlekjes of zwarte stipjes? Dit is vaak onschuldig en een teken van het zogenoemde 'mouches volantes'. Dit zijn eiwitvlekjes die kunnen ontstaan naarmate u ouder wordt of wanneer u bijvoorbeeld te snel opstaat. Letterlijk betekent het 'vliegende vliegjes'. Toch kan er soms ook een andere oorzaak zijn. Bij twijfel en/of belemmering van uw dagelijkse bezigheden raden we u aan een afspraak te maken voor advies.

Maak een afspraak

+

Geïrriteerde of rode ogen kunnen erg vervelend zijn enhebben vaak droogheid als oorzaak. Als uw ogen niet voldoende hydratatie hebben droogt het bovenste laagje uit, wat kan leiden tot een brandend, jeukend of prikkend gevoel. Gelukkig zijn hier verschillende oplossingen voor zoals oogdruppels of wisselen van kijkondersteuning. Tip: kom bij ons langs voor advies op maat.

Kom langs

+

Heeft u het idee dat u steeds minder goed ziet? De meest voorkomende oorzaak hiervoor is bijziendheid of verziendheid. Gelukkig zijn hier verschillende soorten kijkoplossingen voor, waar onze opticien u graag advies over geeft. Soms kan ook een andere oogafwijking de oorzaak zijn van slechter zicht. In alle gevallen is het verstandig om een oogmeting in te plannen zodat wij u degeschikte oplossing aanmeten, of u naar de juiste specialist kunnen doorsturen.

Meer over onze oogmeting

+

Uw hersenen maken van twee verschillende beelden samen één beeld, wat ervoor zorgt dat u diepte kan zien, oftewel 'dieptezicht'. Bij sommige mensen gaat dit lastiger, door bijvoorbeeld een lui oog. Hierbij wordt het beeld van één van de twee ogen als het ware onderdrukt, waardoor er minder goed diepte wordt gezien. Om vast te kunnen stellen of dit bij u het geval is raden wij u aanom een afspraak te maken voor een oogmeting. Zo kan onze opticien bepalen of u inderdaad minder goed diepte ziet en een passende oplossing bieden.

Maak een afspraak

+

Droge of geïrriteerde is een veelvoorkomende oogklacht, maar daarom niet minder vervelend. Helaas krijgen veel brildragers en lensdragers hier wel eens mee te maken en zelfs mensen die geen van beide dragen kunnen hier last van hebben. Gelukkig zijn hier diverse oplossingen voor! Weten welke het beste bij u past? Laat u adviseren door onze vakkundige optometrist.

Kom langs

+

Jeukende of geïrriteerde ogenkunnen erg vervelend zijn enhebben vaak droogheid als oorzaak. Als uw ogen niet voldoende hydratatie hebben droogt het bovenste laagje uit, wat kan leiden tot een brandend, jeukend of prikkend gevoel. Gelukkig zijn hier verschillende oplossingen voor zoals oogdruppels of wisselen van kijkondersteuning.Onze optometrist kan het beste inschatten welke oplossing bij u past. Kom daarom langs bij ons in de winkel voor advies.

Kom langs

+

Tranende ogen worden vaak veroorzaakt door een tekort aan vocht in uw oog, oftewel droge ogen. Om te compenseren maakt uw traanklier juist extravocht aan en krijgt u tranende ogen. Er zijn verschillende oplossingen zoals oogdruppels of wisselen van soort contactlens. Onze optometrist kan het beste inschatten wat welke ondersteuning bij u past.

Maak een afspraak

+

Myopie,ook wel ‘bijziendheid’ genoemd, is een refractie-afwijking van het oog. De oogbol is aan de achterkant te lang, waardoor lichtstralen niet meer goed samenvallen en er onscherp beeld ontstaat. Dat betekent dat iemand voorwerpen in de verte niet meer helder ziet, maar van dichtbij wel. Myopie kan verschillende oorzaken hebben, maar erfelijkheid en levensstijl zijn de bekendste en zien we ook steeds vaker al bij kinderen. Lees hieronder meer over Myopie:

Meer over Myopie

+

Een trillend ooglid kan vervelend zijn, maar is vaak ongevaarlijk. Desalniettemin is het wel een teken van uw lichaam van vermoeidheid, stress of een combinatie van beide. Vaak is het nemen van rust, vermindering van stress of het gebruik van oogdruppels voldoende. Twijfelt u of blijft uw ooglid teveel trillen? Kom dan gerust langs bij ons voor advies.

Kom langs

+

Heeft u na een dag werken regelmatig last van vermoeide ogen? Of merkt u dat u de laatste tijd vaker hoofdpijn heeft? Dan kan het zomaar zijn datu last heeft van ‘computerogen’. Doordat u veel tijd spendeert achter uw scherm hebben uw ogen moeite met scherp zicht op deze korte kijkafstand. De oplossing? Een bril met officeglazen, waardoor uw ogen de juiste ondersteuning krijgen. Fijne bijkomstigheid: uw houding achter de computer wordt ook direct een stuk beter!

Meer over de computerbril

De beste oogzorg in Bloemendaal (2024)
Top Articles
Ford F150 Bad Fuel Pump: Symptoms, Causes, + Diagnosis | Drivetrain Resource
28 Common Ford F150 Issues & How to Fix the Problems | Truckomize
Spasa Parish
The Machine 2023 Showtimes Near Habersham Hills Cinemas
Gilbert Public Schools Infinite Campus
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Finger Lakes 1 Police Beat
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Paulette Goddard | American Actress, Modern Times, Charlie Chaplin
Red Dead Redemption 2 Legendary Fish Locations Guide (“A Fisher of Fish”)
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Havasu Lake residents boiling over water quality as EPA assumes oversight
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Amazing Lash Bay Colony
Harvestella Sprinkler Lvl 2
Is Slatt Offensive
Storm Prediction Center Convective Outlook
Experience the Convenience of Po Box 790010 St Louis Mo
modelo julia - PLAYBOARD
Poker News Views Gossip
Abby's Caribbean Cafe
Joanna Gaines Reveals Who Bought the 'Fixer Upper' Lake House and Her Favorite Features of the Milestone Project
Pull And Pay Middletown Ohio
Tri-State Dog Racing Results
Navy Qrs Supervisor Answers
Trade Chart Dave Richard
Sweeterthanolives
How to get tink dissipator coil? - Dish De
Lincoln Financial Field Section 110
1084 Sadie Ridge Road, Clermont, FL 34715 - MLS# O6240905 - Coldwell Banker
Kino am Raschplatz - Vorschau
Classic Buttermilk Pancakes
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
'I want to be the oldest Miss Universe winner - at 31'
Gun Mayhem Watchdocumentaries
Ice Hockey Dboard
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
A look back at the history of the Capital One Tower
Alvin Isd Ixl
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
2045 Union Ave SE, Grand Rapids, MI 49507 | Estately 🧡 | MLS# 24048395
Upgrading Fedora Linux to a New Release
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6069

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.