EyeCare Bloemendaal - Blephex (2024)

  • Lettergrootte
  • A
  • A
  • A
  • NL
  • My account
  • Winkelwagen
  • (0)

BehandellocatieEyeCare Bloemendaal

EyeCare Bloemendaal - Blephex (12)

Wie zijn wij?

In een sterk veranderende markt is het belangrijk om duidelijk te zijn waar je voor staat “Persoonlijke oogzorg door deskundige professionals”. Want “oogzorg” staat centraal bij EyeCare! Als het om je ogen gaat, dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht gecombineerd met een uitstekende service en een uitgebreide collectie brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

Reden voor het toevoegen van de BlephEx behandeling aan het behandelportfolio

Droge ogen en Blepharitis zijn belangrijke redenen waarom men moet stoppen met het dragen van contactlenzen. Door de Blephex behandeling kunnen we hier nu actief een oplossing bieden.

Behandelteam

EyeCare Bloemendaal - Blephex (13)René Melching

Adresgegevens

Bloemendaalseweg 59

2061 CC Bloemendaal

023-5276769

Naar de website »

Feedback

Afspraken0

Behandeling0

Communicatie0

FeedbackLaat uw feedback achter

Order by:

Be the first to leave a review.

Verified

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more

{{ pageNumber+1 }}

Laat uw feedback achter

Wilt u een intakegesprek?

Nieuwsgierig of de BlephEx behandeling ook iets voor u is? Neem dan contact op met een behandellocatie voor een intakegesprek of een behandeling.

Ook moedigen wij u aan om de video te bekijken om meer te weten te komen over de BlephEx behandeling.

Zoek een behandellocatie »

Laatste nieuws

Droge ogen vaak meer dan alleen irritatie15-05-20Oogarts Rob Wouters heeft samen met optometrist Maarten Christiaans een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van een mooi artikel gepubliceerd door Mediaplanet. Het artikel geeft informatie over het droge ogen syndroom, de symptomen, ooglidhygiëne, onderzoek, en advies, begeleiding en controle. De belangrijkste lessen die we uit dit artikel kunnen halen zijn toch wel dat het […] Lees meer »
Behandeling van droge ogen is vereist voor Glaucoom behandeling16-12-19Droge ogen bij Glaucoom behandeling. Steeds meer literatuur is beschikbaar waaruit blijkt dat de uitkomsten van zorg worden beïnvloed door het Droge Ogen Blepharitis Syndroom (DEBS). Zo ook bij Glaucoom. Door aandacht te geven aan de aandoening droge ogen en blepharitis, en ooglidhygiëne bespreekbaar te maken kan mogelijk het effect van de glaucoom behandeling verbetert […] Lees meer »
De rol van de biofilm bij een ooglidrandontsteking04-06-18Belang van reinigen ooglidrand Wij beschermen de conditie van onze tanden door deze dagelijks te poetsen, te flossen en regelmatig een tandarts te bezoeken. Echter ‘verwaarlozen’ wij over het algemeen onze oogleden. Nieuwe wetenschappelijke artikelen suggereren dat het reinigen van de ooglidranden minstens zo belangrijk is als het reinigen van het gebit. Dit om ooglidrandontstekingen […] Lees meer »
Droge ogen en blepharitis syndroom (DEBS)21-02-18De eenvoudige rol van de biofilm Er wordt niet genoeg aandacht besteedt aan het droge ogen en blepharitis syndroom. Blepharitis is lang het ondergeschoven kind in de medische wetenschap naar oogaandoeningen geweest. Tot voor kort werd aan blepharitis niet de attentie en interesse besteedt, die cataracten, glaucoom en netvliesaandoeningen wel kregen. Voor droge ogen geldt […] Lees meer »
Blephex behandellocaties door heel Nederland!21-08-17Meerdere oogzorg locaties in Nederland delen de zienswijze van oogarts Rob Wouters. Zij bieden oogzorg op kwalitatief hoog niveau en zijn innovatief. Optometristen en oogartsen zijn het certificaat gaan behalen om de Blephex behandeling te kunnen en mogen uitvoeren. De mensen met chronische klachten van droge ogen en blepharitis kunnen tegenwoordig daadwerkelijkgeholpen worden door een […] Lees meer »
Droge ogen of blepharitis? BlephEx is de behandelmethode voor deze klachten.21-01-17Een BlephEx behandeling reinigt intensief de ooglidrand. Op de ooglidrand bevindt zich een biofilm die bestaat uit oude mucus, te vergelijken met tandplak. Deze biofilm zorgt voor een chronische ontsteking van de ooglidrand. De daar aanwezige talgklieren en het slijmvlies kunnen door de biofilm niet meer goed functioneren. Dit leidt tot steeds meer oogheelkundige afwijkingen […] Lees meer »
De zoektocht naar een effectieve behandelmethode voor DEBS26-10-16Waarom BlephEx in de strijd tegen ontstoken oogleden Dr. Rob Wouters, oogarts, heeft al jarenlang veel mensen met klachten van droge ogen en blepharitis op zijn spreekuren. De klachten bij de mensen zijn meestal chronisch. Een betere begeleiding en een betere behandelmethode voor de mensen met deze klachten moest mogelijk zijn. Hier is de zoektocht […] Lees meer »

110BlephEx specialisten

65Behandellocaties

28000Aantal behandelingen

9Ervaringen

Email nieuwsbrief

Inschrijving voor updates over droge ogen, producten en eventuele kortingen, nieuwe behandellocaties. Max. 2 keer per maand.

Beheer cookie toestemming

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.

FunctioneelAltijd actief

De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.

Voorkeuren

De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.

Statistieken

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.

Marketing

De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.

Beheer optiesBeheer dienstenBeheer {vendor_count} leveranciersLees meer over deze doeleinden

Bekijk voorkeuren

{title}{title}{title}

EyeCare Bloemendaal - Blephex (2024)
Top Articles
Charismatic Charlie Wade Novel Chapter 6247 – MTL Novels
The Charismatic Charlie Wade PDF & Novel Online by Lord Leaf to Read for Free - Urban/Realistic Stories -GoodNovel
Netr Aerial Viewer
417-990-0201
Truist Bank Near Here
Design215 Word Pattern Finder
855-392-7812
Pnct Terminal Camera
Online Reading Resources for Students & Teachers | Raz-Kids
50 Meowbahh Fun Facts: Net Worth, Age, Birthday, Face Reveal, YouTube Earnings, Girlfriend, Doxxed, Discord, Fanart, TikTok, Instagram, Etc
MADRID BALANZA, MªJ., y VIZCAÍNO SÁNCHEZ, J., 2008, "Collares de época bizantina procedentes de la necrópolis oriental de Carthago Spartaria", Verdolay, nº10, p.173-196.
biBERK Business Insurance Provides Essential Insights on Liquor Store Risk Management and Insurance Considerations
OnTrigger Enter, Exit ...
今月のSpotify Japanese Hip Hopベスト作品 -2024/08-|K.EG
U/Apprenhensive_You8924
978-0137606801
Dit is hoe de 130 nieuwe dubbele -deckers -treinen voor het land eruit zien
DoorDash, Inc. (DASH) Stock Price, Quote & News - Stock Analysis
Convert 2024.33 Usd
NBA 2k23 MyTEAM guide: Every Trophy Case Agenda for all 30 teams
bode - Bode frequency response of dynamic system
Heart Ring Worth Aj
Happy Life 365, Kelly Weekers | 9789021569444 | Boeken | bol
Busted News Bowie County
Canvasdiscount Black Friday Deals
Betaalbaar naar The Big Apple: 9 x tips voor New York City
The Many Faces of the Craigslist Killer
Del Amo Fashion Center Map
Sherburne Refuge Bulldogs
11526 Lake Ave Cleveland Oh 44102
Ultra Ball Pixelmon
Taylored Services Hardeeville Sc
Town South Swim Club
Housing Intranet Unt
N.J. Hogenkamp Sons Funeral Home | Saint Henry, Ohio
The Posturepedic Difference | Sealy New Zealand
Homewatch Caregivers Salary
Clearvue Eye Care Nyc
Texters Wish You Were Here
Greencastle Railcam
Laurin Funeral Home | Buried In Work
Bernie Platt, former Cherry Hill mayor and funeral home magnate, has died at 90
Stanley Steemer Johnson City Tn
What Is Kik and Why Do Teenagers Love It?
Oppenheimer Showtimes Near B&B Theatres Liberty Cinema 12
Energy Management and Control System Expert (f/m/d) for Battery Storage Systems | StudySmarter - Talents
Arigreyfr
فیلم گارد ساحلی زیرنویس فارسی بدون سانسور تاینی موویز
Petra Gorski Obituary (2024)
Online-Reservierungen - Booqable Vermietungssoftware
Santa Ana Immigration Court Webex
Skyward Login Wylie Isd
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6067

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.